Wij kunnen uw digitaal drukwerk in eender welke oplage verzorgen, met zowel gepersonaliseerde tekst als beelden. Ontdek hoe wij op die manier uw Direct Mail optimaliseren.

Waarom nemen wij graag de coördinatie met uw drukker(s) op ons? Wel, dan optimaliseren wij samen het formaat in functie van de machinale verwerking en de postreglementering. En daar plukt u uiteindelijk de voordelen van.

Zorgt u zelf voor het drukwerk, óók goed. Wij geven u deskundig advies waarmee u aanzienlijk bespaart op de grootste kost van uw mailing: de postzegel. Indien u enkel eenvoudige ontwerpen nodig heeft, dan helpen wij u daar graag bij.

Variabel digitaal drukwerk

U kan uw drukwerk aanpassen aan de specifieke gegevens van uw contacten. U kan personen zo persoonlijk aanspreken, gerichte informatie sturen op basis van hun interesses, …  Met een goed adressenbestand kan u heel wat doen. Zowat alle variabelen die u van uw contacten bijhoudt, kunnen wij verwerken in gepersonaliseerd drukwerk. U zal zien dat dat bij uw klanten en relaties enorm in de smaak valt. Neem contact op met ons en we lopen graag alle mogelijkheden met u door.

Drukwerk omslagen

U kan bij ons omslagen in kleur laten adresseren en personaliseren. U kan, indien u dat wenst, ook een (variabele) slogan op het drukwerk plaatsen. Hiervoor maken we gebruik van een omslagprinter die drukt met inkten op oliebasis. Dit geeft als voordeel dat het digitaal drukwerk spatwaterbestendig is. Dat is zeker interessant bij bedeling in regenweer! Onze printer haalt hierbij productiesnelheden, waardoor hij uitermate geschikt is voor kleine en middelgrote mailings. Neem met ons contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

Zwart wit drukkerij

De Mailingman beschikt over een zéér actuele zwart wit drukkerij. Daardoor kunnen we aan een scherpe prijs kwalitatief zwart wit drukwerk aanbieden en dit zowel voor variabele als voor vaste gegevens.

Meer info?
Contacteer ons en we maken meteen een vrijblijvende afspraak.

Maak een afspraak