Tinekesfeesten zijn ondertussen aan hun 51ste editie toe. Het is voor De Mailingman een heu(l)se traditie geworden dat we aan hun communicatie de nodige ondersteuning bieden.

Daarbij houden we het niet bij mailings verzenden, we bekijken ook wat de Tinekesfeesten nodig hebben van digitaal drukwerk. Prints op groot formaat, pasjes voor artiesten en crew, drankbonnen, noem maar op.

De Tinekesfeesten ?!?

Het belangrijkste onderdeel van deze Tinekesfeesten is en blijft nog steeds de verkiezing van een Tineke van Heule. 10 kandidates strijden doorheen het weekend, in tal van uiteenlopende proeven en beproevingen, om de felbeheerde titel van Tineke van Heule 2014.

Eén van die proeven valt bij ons wel extra in de smaak. De Mailingman vaardigt jaarlijks 2 medewerkers af voor de kookproef van de Tinekesfeesten. Het duo beoordeelt er het culinair talent van de kandidates. Benieuwd wat we dit jaar krijgen voorgeschoteld…

Is dat alles?

Neen. Want verder verzorgen de heulse feestpioniers een uitgebreid randprogramma, voor jong en oud. Zo krijgen de kinderen een onvergetelijke kindernamiddag, en krijgt de derde jeugd koffie, taart en Micha Marah. Wie zich tussen deze leeftijden bevindt of waant, heeft ook heel wat om naar uit te kijken.

Op vrijdag zorgen nationale en internationale DJ’s voor blitse beats voor de Heulse Jeugd. Zaterdag zijn er Cookies en Cream die zowat alles wat dansbaar is covert, gevolgd door DJ Bob. En op zondag is er het Heulse Ed Sullivan Quartet (sixties). De multiculturele fanfare ‘Orchestre International de Vetex” komt op zondagavond de bekendmaking inleiden.

Going out with a bang

De Tinekesfeesten sluiten af met een vuurwerk, aangeboden door De Mailingman. Het brengt elk jaar een grote massa volk samen, en we zijn dan ook blij dat we daar kunnen aan meehelpen. Na het vuurwerk is er nog wat tijd aan de bar om terug te blikken op twee formidabele weekends Tinekesfeesten. Vanaf dan is het aftellen tot TF 2015…

Misschien zien we elkaar wel op de Tinekesfeesten? Wij zullen in alle geval aanwezig zijn…