Kennis van de markt

Buitenlandse post verzenden vraagt eerst en vooral een hoop specifieke know-how. De markt is vrij ontransparant. Er zijn héél wat aanbieders. Elke aanbieder heeft zijn eigen model: Een eigen opdeling in categorieën. Een eigen prijsstructuur. Een eigen manier van werken volgens specifieke conditionering, levering …

De uitreikingstermijnen zullen bovendien per aanbieder en per land altijd sterk uiteen liggen. Er zijn ook heel wat reglementeringen waarmee U rekening moet houden wanneer u naar specifieke landen gaat uitsturen.

Met andere woorden: Buitenlandse post verzenden is een complexe dienstverlening wat u beter uit handen geeft. U zal zien dat u daar op het einde van de rit flink wat voordeel bij zal halen.

Jarenlange ervaring in buitenlandse post verzenden

De Mailingman heeft tientallen jaren ervaring in buitenlandse post verzenden. Daardoor weten we steevast voor elke zending naar elk land de geknipte partner te selecteren. En dat is goed nieuws voor u! Want kiest u ervoor met ons samen te werken? Dan krijgt u onze expertise er gratis bij. En dat vertaalt zich keer op keer in voordelige tarieven en vlotte bedelingstermijnen voor uw zendingen.

Adressen van over de hele wereld beschikbaar

Bent u klaar om met uw bedrijf de wereld te veroveren, maar u weet nog niet waar te beginnen? U bent bij ons aan het juiste adres. U vindt bij ons net die buitenlandse adressen die voor uw bedrijf het verschil kunnen maken. We hebben tal van parameters (financieel, geografisch, demografisch, …) waardoor u tot de kleinste details uw ideale doelgroep kan samenstellen. Wilt u ons aanbod op vlak van internationale adressen verder leren kennen? Dan komen we graag bij u ter plaatse…

 

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem zeker contact op. We helpen u met plezier verder.

Wij voorzien desgewenst een vrijblijvende offerte op basis van uw specifieke verwachtingen.

Wij maken de nodige aanpassingen tot het resultaat nét dat is wat u verwacht.

Neem Gerust Contact

Buitenlandse post verzenden